Bokning

Bokningar/förfrågningar kan göras via mejl eller telefon:

info@axtorpsunhouse.se              Telefon: 0705-560057

Vi svarar så ofta vi har möjlighet vardagar mellan kl.09.00-17.00.

Då vi är ett litet företag kan det ibland vara svårt att hinna svara i telefon även under telefontid om vi är upptagna med kunder men du är välkommen att ringa igen vid ett senare tillfälle eller skicka oss ett mejl.

Till Axtorp Sunhouse välkomnar vi privatpersoner, företag, grupper, föreningar mf.

Önskar ni en enklare lunch eller middag så fixar vi det mot beställning en vecka innan bokat besök, minsta antal för matbokning är 5 personer. Vi reserverar oss dock för att vi inte kan erbjuda varm mat vid alla bokningar trots antal, hör alltid med oss vid bokning.

Kvällsbokning: Önskar man boka kvällar utöver de som ligger under fliken lediga tider gäller att man bokar grupp på minst 10 personer, bokningen gäller då för detta antal även om någon får förhinder.

För att boka med barn i Sol & badpaketet gäller en åldersgräns på 10 år eller att man bokar för ett större sällskap och då är ensamma i anläggningen.

 

Viktig information för dig som ska boka eller har bokat!

Tider:  För att vi ska kunna ge er den bästa servicen måste angivna tider hållas. Det är bra om man är på plats ca 10 minuter innan bokad tid då vi startar på utsatt tid. Kommer ni tidigare kan vi inte garantera att omklädningsrummen är klara men ta gärna en promenad om vädret tillåter, fråga oss så visar vi er.

Bokning: När bokningen är gjord gäller den för de platser som är bokade. Blir ni fler, hör av er så att det finns platser kvar.

Avbokning: Avbokning kan göras utan avgift fram tills 3 dagar före besöket, alltså 72 timmar. Där efter debiteras 30%  av bokningskostnaden. Om avbokning ej göres debiteras 100% av avgiften, detta gäller även för större grupper.

Alkohol: Det är EJ tillåtet att ta med egen alkohol in i anläggningen om det finns fler gäster bokade samtidigt,dock är det ok att ta med alkohol in om man bokar hela anläggningen men meddela då detta vid bokning.

Det är EJ tillåtet att ta med egen medhavd mat in i anläggningen, ej heller annat tilltugg såsom jordnötter eller chips då det kan finns andra gäster som är jätteallergiska. Vi ber er att vänligen respektera detta!

Boka själva: Vid vissa tillfällen kan vi erbjuda er att boka respektive avdelning själva men då gäller ett minimum på 10 personer och skulle någon avboka så antalet understiger 10 gäller ändå bokningen för minst 10  vuxna betalande.

Barn i badet: För att boka med barn i badet gäller en åldersgräns på 10 år, vid bokning av hela anläggningen då är det blöjfria barn som gäller.