Ditt besök

Välkommen till Axtorp Sunhouse en oas för dig där du kan koppla av, skaffa extra energi genom vårt solljus, umgås med vänner eller kollegor, konferera i en unik miljö eller för dig som bara vill sitta på vår inomhusstrand och drömma dig bort en stund till vågornas brus och efter solnedgång bubbla i våra bubbelbad eller simma i saltklorerad pool och avsluta med en stund i vår massagefåtöljer.

Alla bokningar börjar på stranden och väljer man till bad tar man en dusch efter att solen gått ner och sedan kan man krypa ner i de varma baden eller sitta i vår infraröda bastu. Inne i badavdelningens servering bjuds man på en rejäl fika med dubbelmacka, kaffe/te och kaka. Besöket kan sedan avslutas efter dusch med en stund i våra rejäla massagefåtöljer. Kom alltid ihåg att meddela eventuella allergier vid bokning.

Vi tar emot bokningar av privatpersoner, företag eller föreningar. Kanske ska en vän gifta sig och ni ska ordna en möhippa eller svensexa  ja det finns många anledningar att boka ett besök hos oss.