Anläggningen

Axtorp Sunhouse är från början en helt vanlig svensk ladugård, nu ombyggd till en unik och annorlunda exotisk anläggning med sandstrand med solljus och en yta på hela 65m2.

Anläggningen erbjuder också en mysig badavdelning med två bubbelbad, ett inomhus och det andra ute på vårt stora trädäck. Inomhus finns också en saltklorerad medelstor pool samt massagefåtöljer, infraröd bastu och ett rum för konferensmöjligheter.

Hela anläggningen är byggd efter de regler och mått som gäller för nybyggnation i offentlig lokal. Detta innebär alltså att man kan ta sig in med en rullstol eller permobil men meddela oss gärna vid bokning om sådan finns med för bästa komfort.

Stranden och strandserveringen har plats för totalt ca 50 personer   (25-30 solande gäster).

Hela tanken med anläggningen är att erbjuda sol och värme med exotisk känsla nära dig, det vill säga ett miljövänligt sätt att resa till solen. Vi har under sommaren 2016 investerat i en stor solenergianläggning där vi kan producera upp till 75.000 kW och är därigenom är vi nu självförsörjande på den el vi förbrukar. De varor som vi köper in till vårt tillagningskök försöker vi att varva traditionellt med krav och närproducerat samt fairtrade produkter och vi serverar alltid svenskt kött.

 

Läs mer om tekniken som används på Axtorp Sunhouse på suntech.se